Vehiculele Tesla continuă să se dezmembreze din mers! Proprietarul unui Model X a rămas fără o bucată din acoperiș

De Pavel   |  16 Septembrie, 2020

Distribuie :

Vehiculele electrice produse de Tesla înregistrează tot mai multe performanțe și implică un număr tot mai mare de tehnologii de utlimă oră. Însă, din păcate, acestea înregistrează corigențe mari la capitolul calitate și fiabilitate.

Cel mai recent exemplu în acest sens a fost povestit de proprietara unui Model X. Aceasta a scris pe grupul Tesla Owners Worldwide, că într-o zi, atunci când au ajuns acasă cu soțul ei, au fost întrebați de fiul lor ce s-a întâmplat cu mașina. Abia atunci cei doi și-au dat seama că o bucată din acoperiș lipsește. Mai exact, segmentul dintre cele două portiere tip falcon-wing (aripi de șoim).

Soțul șoferiței a povestit că a semnalat anterior faptul că acea piesă din sticlă era instabilă și a încercat să remedieze problema pe garanție la un service Tesla. Însă cei de acolo i-au spus că este o problemă de uzură, care nu este acoperită de garanție și i-au transmis că o nouă garnitură l-ar costa circa 2.000 de dolari.

Alt proprietar de Model X a povestit pe site-ul Reddit cum a auzit ceva zburând pe lângă mașina sa. Abia când a ajuns acasă și-a dat seama că acel “ceva” era, de fapt, o bucată din acoperișul din sticlă.

Insideevs.com a contactat compania Tesla pentru o explicație, dar nu au primit nicio reacție oficială.

Bara unui Tesla Model 3 s-a desprins din mers! Reprezentanții costructorului au spus că ”așa a fost voia lui Dumnezeu”
Americanul Logan Deruann a decis să înregistreze un material video de pe camerele de luat vederi a EV-ului său Tesla Model 3, în versiunea Range Plus. În timpul filmării, t&acir
AutoExpert