VENOM este cel mai rapid BMW M8 GranCoupe din lume! De la zero la o sută în 2.6 secunde

De Redactor AE   |  3 August, 2020

Distribuie :

Vă amintiți de personajul din comicsurile americane, VENOM? Un monstru negru cu ochi mari, năzbâtios și mereu flămând?! Iată că exact astfel îl vede și proprietarul acestui BMW M8 GranCoupe, ca pe VENOM! 

Doar că spre deosebire de personajul din desenele animate, Venom-ul din Rusia este un automobil cu patru roți. Până să fie parazitat de forma de viață venită din univers, un fel de symbiotic, Venom era un ”simplu” BMW M8 GC. Zic simplu pentru că avea mai puțin de 700 de cai putere și nu prezenta cine știe ce pericol pentru ceilalți participanți la trafic. 

Însă după ce a trecut prin atelierul Ramon Performance, (proprietarul mașinii), M8-ul și-a schimbat buletinul trecându-și cu totul alt nume, BMW M8 F93 Gran Coupe Venom Stage 2 R800 BETA! Cam lung nu? În schimb cifra de accelerație este destul de scurtă. De la zero la prima sută, mașina accelerează în numai 2.6 secunde! Cine a zis că mai ai nevoie de Bugatti în 2020? 

x
x

 

Permiteți-mi să vă amintesc, vorbim despre un automobil capabil să transporte în confort patru persoane, are și portbagaj și tehnologii moderne și nu e vreun dragster, ci doar un M8 modificat să dezvolte mai mult de 800 de cai putere. Cifra care reprezintă herghelia de cai nu este neapărat șocantă, însă felul în care transmisia reușește să pună toată puterea pe roți și implicit pe asfalt, transformă acest M8 într-unul din cele mai rapide din lume - de la 100 la 200 km/h mașina poate accelera în doar 5.6 secunde. 

Și cum ne puteam aștepta de la Ramon Performance, atelierul care a stabilit recordul pentru cel mai bun timp de parcurgere al sfertului de milă pentru BMW M5 F90, Venom este permanent în proces de ”mutație”, devenind tot mai periculos pentru rivali și gata oricând să devoreze orice sportcar care-i iese în cale! 

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x

 

 

Recomandate:

(VIDEO) Vezi momentul în care un motor diesel extrem, turat la maxim explodează în timpul testelor - Photo
Diverse
(VIDEO) Vezi momentul în care un motor diesel extrem, turat la maxim explodează în timpul testelor

Iată ghinionul unei echipe ce testa un motor diesel extrem de potent (aproape 3.000 CP din spusele organizatorilor) ce a avut parte de o surpriză neplăcută. Chiar dacă și-au atins obiec

Sergiu