Vezi cum arată această Toyota Fortuner pregătită de tuneri pentru off-road extrem!

De Pavel   |  18 Octombrie, 2022

Distribuie :

Publicația RushLane a intrat în posesia unor fotografii care demonstrează aspectul unei noi versiuni Toyota Fortuner, care se va vinde pe piața din Filipine! SUV-ul primește un șasiu modificat și este destinat offroad-ului extrem.

Fortuner-ul tunat diferă de cel obișnuit prin garda la sol crescută, prezența unui troliu și a unui snorkel, ornamente pe capotă care imită prizele de aer și o protecție specială a dedesubtului mașinii.

Această Toyota Fortuner a fost pregătită de studioul de tuning Autobot Offroad PH, care a numit proiectul - Albino! Ca bază a fost folosit modelul Fortuner GR Sport din 2022. SUV-ul a primit un kit care mărește garda la sol marca Unicorn (152 milimetri), anvelope Nitto Mud extreme de 35 inch și jante KMC Grenade Crawl de 20 inch. În plus, mașina a primit amortizoare Profender, frâne armate de la AP Racing și protecție inferioară ARB.

SUV-ul este mișcat din loc de un turbodiesel de 2.8 litri volum, puterea căruia încă nu a fost anunțată, însă știm că din uzină acesta dezvoltă 206 CP, controlați de o transmisie automată cu șase trepte și transmiși către roți prin intermediul unui sistem de tracțiune integrală.

x
x
x
x
x
x
x