Vezi cum arată pe viu noua Lada Niva Travel. SUV-ul rușilor a fost surprins în depozitul unei reprezentanțe

De Pavel   |  15 Ianuarie, 2021

Distribuie :

Pe grupul de pe rețeaua de socializare VKontakte, Lada_niva_club, a fost publicată o serie de fotografii pe viu a noii Lada Niva Travel, care se pregătește pentru a fi expusă în showroom-ul unei reprezentanțe din Rusia. În comentariile publicației, dealerul oficial al mărcii din orașul Yoshkar-Ola a declarat că mașina va fi disponibilă în salon la sfârșitul lunii ianuarie. În același timp, producătorul nu anunță data debutului comercial.

Niva Travel este o versiune a celebrei Niva, care până în vara anului 2020 a fost produsă de marca Chevrolet. De modelul standard, aceasta se diferă printr-un design modern care foarte mult seamănă cu cel al noii Toyota RAV4. Astfel distingem o capotă nouă, o grilă a radiatorului trapezoidală și blocuri optice frontale noi. La posterior, modelul se impune prin stopuri LED și o nouă bară de protecție.

În acest moment se cunoaște că Niva Travel va fi disponibilă în versiunea standard și versiunea Off-road, ultima fiind dotată cu un șnorkel și un body kit din plastic.

Niva Travel va folosi același motor ca și versiunea standard, un benzinar de 1.7 litri volum de 80 CP, care este cuplat la o cutie mecanică cu cinci trepte și un sistem de tracțiune integrală.

x
x
x
x