Vezi cum procedează poliția britanică cu un BMW M3 Touring asamblat din piese de la mașini furate

De Mariana   |  13 Septembrie, 2021

Distribuie :

Polițiștii din Marea Britanie au făcut bucățele un BMW M3 Touring. Aceștia au descoperit că fusese construit din componente furate de la alte exemplare BMW tot furate.

În prezent compania germană activează asupra creării unei versiuni Touring a generației actuale M3. Posesorul exemplarului găsit de către inspectorii rutieri, probabil, n-a vrut să mai aștepte și a început să asambleze chiar el un M3 Touring propriu!

Oamenii legii din Marea Britanie, au avut de bănuit unele nereguli atunci când au observat că plăcuțele de înmatriculare ale mașinii erau înregistrate pe un BMW Seria3 diesel. După un control minuțios al mașinii, aceștia au descoperit că a fost modificat nu numai exteriorul automobilului, dar și trenul de rulare. Acesta din urmă era al unui M3. Investigațiile ulterioare au arătat că piesele proveneau de la alte patru exemplare Seria 3, inclusiv două M3 care fuseseră furate.

În clipul de mai jos ofițerul de poliție din West Midlands relatează că motorul și trenul de rulare sunt de la cel puțin două modele M3, care au fost furate din apropiere. Primul M3 a fost furat la 30 martie 2018, în Sutton Coldfield, în timp ce al doilea a fost furat la 30 septembrie 2019, de la un dealer auto din All Saints, Wolverhampton.

Chiar dacă automobilul arăta impecabil la exterior, era foarte nesigur din punct de vedere structural. Tocmai de aceea a și fost distrus. ”Un strat de vopsea nu vă va salva viața într-o coliziune”, se arată într-un comunicat de presă emis de autoritățile britanice.