(VIDEO) A încercat să scape de poliție, deplasându-se cu 200 km/h pe contrasens cu o motocicletă asamblată din bucăți!

De Sergiu   |  31 Iulie, 2020

Distribuie :

INSP a publicat imagini video înregistrate în după amiaza zilei de ieri în care un echipaj al poliției urmărește o motocicletă ce se deplasa haotic pe benzile de circulație. Polițiștii, fiind angajați în patrularea străzilor au observat motocicleta fără numere de înmatriculare pe șoseaua Balcani din Chișinău.

Tânărul aflat la ghidon a ignorat solicitările agenților de circulație realizate prin intermediul sistemului luminiscent și sonor  de a se opri și și-a continuat calea, manifestând un stil de condus agresiv cu viteze de  220 km/h printre mașini, pe contrasens, punând în pericol siguranța altor participanți la trafic.

Urmărirea a luat sfârșit abia pe teritoriul raionului Orhei, unde echipajele INSP al IGP au blocat traseul, forțând conducătorul motocicletei să oprească. La ghidon se afla un tânăr de 20 de ani, originar din raionul Drochia, avându-l în calitate de pasager pe proprietarul motocletei în vârstă de 29 ani, originar din Fălești.

S-a stabilit că proprietarul cumpărase mijlocul de transport cu doar câteva minute în urmă de la o persoană ce a adus-o din Europa sub formă de piese în colete și tot el a asamblat-o. Atât conducătorul cât și pasagerul au fost duși la IP Orhei pentru documentare. 

Tânărul care se afla la ghidonul motocicletei este documentat pentru încălcarea regulilor de înmatriculare sau de înregistrare de stat a vehiculelor și pentru că nu are permis de conducere. Altele 2 procese – verbale au fost întocmite pentru neîndeplinirea de către șofer a indicaţiei legale dată de agentul de circulaţie de a opri și pentru comportament agresiv în trafic.
Motocicleta a fost dusă la parcarea specială. 

Recomandate:

(VIDEO) Lexus LS400 versus Mercedes-Benz W140! Află cine va fi mai rezistent într-un impact frontal - Photo
Diverse
(VIDEO) Lexus LS400 versus Mercedes-Benz W140! Află cine va fi mai rezistent într-un impact frontal

Producătorii canalului de Youtube, ddKaba, au organizat o serie de crash teste în care cu ajutorul unei catapulte speciale ciocnesc frontal două vehicule. Într-unul dintre aceste teste au

Pavel
Audi RS4 Avant îl așteaptă zile grele. BMW a confirmat oficial noul M3 Touring - Photo
Noutăți
Audi RS4 Avant îl așteaptă zile grele. BMW a confirmat oficial noul M3 Touring

Audi RS4 Avant și Mercedes-AMG C63 Estate au primit în sfârșit un răspuns din partea bavarezilor. Oficialii din Munchen tocmai au confirmat zvonurile despre producția primului M3 Tour

Redactor AE
Acest Dodge Challenger din 1970, vedeta filmului 2 Fast 2 Furious, a fost scos la vânzare - Photo
Diverse
Acest Dodge Challenger din 1970, vedeta filmului 2 Fast 2 Furious, a fost scos la vânzare

Exemplarul s-a păstrat într-o condiție de invidiat

Sergiu
Zvonuri: Toyota ar fi sistat dezvoltarea și producția motoarelor V8 - Photo
Noutăți
Zvonuri: Toyota ar fi sistat dezvoltarea și producția motoarelor V8

Presa niponă scrie că constructorul Toyota a oprit dezvoltarea și producția motoarelor V8, astfel că viitorii clienți a noii generații Lexus LC, se vor mulțumi doar cu unități V6 turbo.În co

Pavel