(VIDEO) Drag Racing: DeLorean DMC-12 versus un mini Tesla Cybertruck

De Pavel   |  24 Noiembrie, 2020

Distribuie :

Producătorii canalulu canadian de Youtube, Hacksmith, au pregătit o cursă de drag racing absolut spectaculoasă. La linia de start a fost aliniat legendarul DeLorean DMC-12 cunoscut grație rolului principal în filmul Back to the future și, o replică în miniatură a viitorului Tesla Cybertruck.

Coupe din celebrul lungmetraj aparține unuia dintre bloggerii auto canadieni. DeLorean DMC-12 este echipat cu un motor V6 de 2.9 litri, capabil să dezvolte 150 de cai putere. Concurentul său de pe pistă este o replică hand made a pickup-ului lui Elon Mask.

Autorii canalului de la zero au construit un Tesla Cybertruck la o scară de 1:2, care i-a costat circa 50.000 de dolari. Cu excepția dimensiunilor, Cybertruck-ul este identic cu prototipul prezentat de Tesla. Replica repetă același design unghiular, caroseria este de asemenea confecționată din oțel inoxidabil, are exact aceeași platformă înclinată și lumini de zi cu tehnologie LED.

În interiorul acestui mini Cybertruck se poate înghesui doar o singură persoană, care este nevoită să intre în vehicul prin acoperiș. În salon se regăsește un volan și pedalier standard, dar și un display care afișează informații despre sistemul de propulsie, alcătuit din trei motoare electrice. Din păcate nu este anunțată puterea totală a acestora, dar se menționează cuplul de 850 Nm.

În continuare vedeți cursa celor două vehicule, care de termină foarte repede și neașteptat.