(VIDEO) O fi unicul? Un pasionat și-a construit propriul BMW M5 în caroseria F11!

De Inna   |  5 Aprilie, 2023

Distribuie :

Începând cu generația E60, BMW, sau mai bine zis divizia M nu a mai produs modele M5 în caroseria touring. Ultimile generații ale modelului M5 sunt produse exclusiv în caroseria sedan, vorbim de M5 F10 și M5 F90. Prin urmare, pasionații erau nevoiți să își îndeplinească "capriciile" în mod independent. 

Un fan dezamăgit după ce bavarezii au anunțat că nu mai produc M5 în caroseria touring, și-a construit propriul model de performanță: un BMW M5 F11. Vizual și tehnic break-ul nu se diferențiază de un sedan M5 în caroseria F10. 

Pe interior, proprietarul a optat pentru piele Alcantara și piele Nappa, pentru a repeta stilul de uzină. Au fost instalate scaunele marca Recaro. De asemenea, sunt prezente și alte accesorii tipice unui M5. Proprietarul a lucrat detaliat la acest break, a modificat chiar și sistemul de evacuare pentru a obține un sunet "corect". 

Sub capota automobilului este un V8 de 4.4 litri volum, originar de pe un M5 veridic. Doar că, în comparație cu un model M5, acest propulsor a fost modificat adițional, pentru a obține o capacitate între 800 și 900 CP, în funcție de setări.