(VIDEO) Polițiștii din Siberia folosesc WHISKEY în loc de lichid pentru parbriz!

De Pavel   |  11 Decembrie, 2019

Distribuie :

Cu toții am auzit despre vremea extrem de frigă din Siberia. Din acest motiv automobiliștii de acolo sun cunoscuți pentru diferite trucutri anit-îngheț care de lasă impresionant. Unul dintre acestea poate fi tradiția în unele localități de a nu opri motorul mașinei pe parcursul întregii ierni! Asta din cauza că riști să nu-l mai pornești până la primăvară.

Cu toate acestea, un nou „life hack” absolut inedit vine de la agenții de patrulare din Novosibirsk! Din motiv că parbrizul vehiculului de patrulare era murdar și înghețat, iar în rezervor nu mai rămăseseră lichid, oamenii legii au recurs la o metodă cu totul neobișnuită. Au turnat whiskey ca să curețe și să dezghețe parbrizul!

“Chiar îmi permit să fac așa ceva, pentru că lucrez în poliția rutieră!”, glumește un ofițer în filmarea realizată de unul dintre cei doi agenți care au participat la ispravă.

“Am vrut să păstrez această sticlă până la petrecerea de Crăciun, dar datoria este mai presus de orice! Ce miros plăcut!”, se amuză oamenii legii.

Imaginile video i-au nedumerit pe șefii polițiștilor. Ba mai mult, aceștia s-au arătat indignați și au deschis o anchetă internă pentru a afla cum au ajuns polițiștii să toarne whiskey în loc de lichid de parbriz, ce căuta sticla de alcool la ei în mașină în timpul orelor de lucru, de ce au folosit un limbaj vulgar, dar și de ce au filmat și au făcut publice imaginile care pătează reputația poliției.

Ulterior, agenții filmați au explicat că în sticlă nu se afla whiskey, a fost doar o glumă, iar la începutul filmării se vede cum desfac o sticlă nesigilată.

https://youtu.be/1xA3j2NuTxA