(VIDEO) Rusia: O Skoda Rapid, se deplasa pe șosea, cu roțile din spate suspendate pe o platformă

De Sergiu   |  19 Ianuarie, 2021

Distribuie :

Ingeniozitate sau prostie omenească, numiți-o cum vreți, fiți însă de acord că rareori se întâmplă să vezi un automobil pe șosea într-o asemenea ipostază. Natural, cazul a avut loc în Rusia, în primele zile ale acestui an, pe șoseaua M-4, în apropierea orașului Rostov-pe-Don. 

Din imagini se vede cum partea din spate a unei Skoda Rapid este așezată pe o remorcă, dar aceasta din urmă nu este tractată, fiind folosită în schimb nemijlocit pentru deplasare.

Nu se menționează care a fost cauza unei astfel de configurații neordinare, dar internauții au încercat să se dea cu părerea. Cea mai populară ”teorie conspiraționistă” prezentă în comentarii susține că mașina ar fi suferit un accident (lucru coroborat de panourile caroseriei șifonate) în urma căruia roțile spate au devenit imobile. Eroii necunoscuți au fost nevoiți astfel să încropească ei singuri o mașinărie pentru  permite deplasarea, în vreme ce puntea motoare din față a rămas să tracteze ansamblul handmade pe șosea.

Situația o puteți vedea în clipul video de mai jos. Vă recomandăm să opriți sunetul înainte de a privi imaginile, or râsetul ”operatorului” e contagios!