(VIDEO) Skoda Octavia Combi RS a eșuat rușinos Testul Elanului! Specialiștii dau vina pe anvelope

De Pavel   |  5 Iulie, 2022

Distribuie :

Un nou video a fost publicat de binecunoscuta publicație spaniolă km77.com! De această dată, jurnaliștii au decis să testeze manevrabilitatea break-ului de performanță Skoda Octavia Combi RS.

Skoda scoasă la test este o Octavia Combi RS, echipată cu un sistem de propulsie hybrid de 245 CP, suspensie adaptivă și roți cu anvelope Bridgestone Turanza.

În timpul curselor, break-ul a făcut față în testul elanului la o viteză de 70 km/h. Următoarele încercări la o viteză mai mare au eșuat, mașina doborând unul sau mai multe conuri de pe traseul stabilit. Jurnaliștii au rămas uimiți, pe motiv că Mercedes E-Class Estate care are gabarite mult mai mari a efectuat testul fără greșeli la viteza de 75 km/h!

Șoferul care conducea Octavia Combi RS în timpul testului a declarat că de eșecul testului se fac de vină anvelopele, care nu au asigura o aderență suficientă, iar mașina nu a reușit să manevreze la viteze mai mari. 

La rândul lor, organizatorii testului, au menționat faptul că nici o mașină încălțată în Bridgestone Turanza nu ar putea efectua realinieri la viteze de peste 75 km/h.