(VIDEO) Șoferul unui Mercedes a fost reținut pentru drift, de poliția de la Criuleni

De Pavel   |  30 Noiembrie, 2020

Distribuie :

Distracția unui tânăr care s-a dat în specatol săvârșind manevre de derapaj controlat pe o stradă din Criuleni, s-a termina cu o amendă și puncte de penalizare, scrie echipa.md

Totul s-a întâmplat în data de 21 noiembrie. Polițiștii au reținut un șofer cu vârsta de 26 de ani, care aflându-se la volanul unui Mercedes, ”a dat dovadă de neglijență și iresponsabilitate efectuând manevre periculoase de derapaj controlat cu ajutorul sistemului de frânare și pornirilor bruște”. În urma documentării, s-a stabilit că tânărul este originar din satul Mașcăuți raionul Criuleni.

Tânărul a fost tras la răspundere contravențională de către polițiști, conform art. 241 (2) alin 1 și sancționat cu 24 unități convenționale cu aplicarea a 3 puncte de penalizare pentru încălcarea cerințelor art. 33 (3d) alin. 2,3 a LP 131/2007 privind siguranța traficului rutier .

În acest context, oamenii legii reamintesc că, conducătorul de vehicul este obligat să aplice în trafic norme de conducere preventivă și să nu adopte comportament agresiv.