(VIDEO) Șoferul unui Opel a încercat în mod repetat să calce mai mulți cicliști în apropiere de Strășeni!

De Pavel   |  29 Noiembrie, 2021

Distribuie :

Aproape în fiecare weekend, cicliștii din țară se adună pentru o cursă de câțiva zeci de kilometri. Așa a fost și în această duminică, care însă se putea termina tragic din cauza șoferului unui Opel.

Despre cazul care ar trebui să trezească reacția poliției, a scris bloggerul Alex Gurdila. Acesta a povestit despre incident pe stories pe pagina sa de Instagram, dar și într-o postare pe Facebook.

Acest automobil, la volanul căruia se afla un bandit (altfel nu am cum să îi zic), a încercat în repetate rânduri să îl lovească și probabil calce pe ciclistul din dreapta lui. La intrarea în orașul Strășeni.

Nu știu cine ești, de unde, dacă ai familie, but we found you. Omule, ești un criminal și trebuie pedepsit pentru intenția de a omorî un om care nu ți-a făcut nimic altceva decât să îți spună că mai nu ai cauzat un accident în care să implici 50 de oameni.

Să știi că cicliștii au familie, copii, cariere. Și că printre cicliști se numără și polițiști, și jurnaliști, și avocați. Să știi că cicliștii sunt înțelegători cu cei care nu le lasă spațiu. Dar cicliștii nu iartă criminali ca tine.

Nu am să îți urez aceeași soartă nici ție, nici familiei tale. Pentru că nu sunt debil și nici nu doresc să sufere cineva așa cum era cât pe ce să suferim noi.

Îți urez o minte clară. Un suflet mai bun. Și un avocat ca lumea” , a scris Gurdila.

Oamenii legii, care urmează în mod normal să se autosesizeze, nu au venit deocamdată cu un comentariu.

Recomandate:

Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric! - Photo
Noutăți
Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric!

Viitorul Volvo XC90, dotat cu un sistem de propulsie electric, a apărut într-o serie de imagini patentate. Potrivit unor zvonuri, denumirea noii generații ar putea fi EXC90.  x

Inna