(VIDEO) Un tânăr de 22 de ani a închiriat un Ferrari de 300.000 de dolari și l-a făcut zob, izbindu-l într-un parapet!

De Pavel   |  30 Noiembrie, 2020

Distribuie :

În Chicago, a fost înregistrat un accident cu implicarea unui Ferrari 488 Spider. În dimineața de sâmbătă, 28 noiembrie, u supercar al constructorului italian în valoare de 300.000 de dolari, a fost făcut zob după ce s-a izbit de un parapet, s-a răsturnat și imediat a luat foc. Utlerior s-a aflat că vehiculul era închiriat de la o companie locală.

În imaginile de de pe camerele de supraveghere care au reușit să surprindă momentul accidentului, observăm cum supercarul se îndreaptă spre o curbă periculoasă de pe traseu, însă șoferul nu scade viteza, după care se îzbește violent în parapet, se inversează și mașina ia foc.

În momentul accidentului, la bordul acestui Ferrari 488 Spider se aflau doi tineri: șoferul în vârstă de 22 de ani și un pasager de 20 de ani. Ambii au scăpat cu leziuni ușoare și au fost duși la spital pentru îngrijiri suplimentare. Poliția a constatat că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive. În sângele șoferului nu au fost găsite urme de alcool sau droguri.

Ulterior, pe Twitter a apărut o postare a rapper-ului local Geek Jab, care a declarat că anume el se afla la volanul acelui Ferrari. Acesta a decis să catalogheze critica jurnaliștilor, drept o invidie a celor care nu-și permit să închirieze un sportcar. La fel, acesta a ținut să menționeze că de fapt este un ”șofer bun”.

 

 

Recomandate:

Ce ziceți dragi automobiliști? Bucuroși de noile prețuri la carburanți? - Photo
Sociale
Ce ziceți dragi automobiliști? Bucuroși de noile prețuri la carburanți?

Au răbdat cât au răbdat, și răpuși de probleme financiare grandioase, pentru a ieși din colapsul și deficitul de bani, unele companii petroliere au decis că ”e timpul să acționeze”.

Redactor AE