(VIDEO) Vezi ce riști să pățești când nu ai experiență dar insiști să i-ai un Corvette în chirie!

De Pavel   |  26 Mai, 2020

Distribuie :

Fondatorul companiei americane de închirieri auto Adventure Drives, Rob Faretti, a povestit despre modul în care un șofer fără experiență a distrus un Chevrolet Corvette Z06 Convertible. Potrivit lui, clientul a stârnit imediat suspiciuni pentru că era prea tânăr, însă oficialul a avut încredere și a semnat contractul de închieriere a sportcarului.

Parcul auto al companiei lui Faretti oferă deja doritorilor un Chevrolet Corvette C8 Stingray Targa, iar în curând clienții vor putea închiria și versiunea Roadster. Până de curând, se putea de închiriat și un Corvette Z06 Convertible, asta până aceasta a nimerit în mâinile unui tânăr american.

Pe canalul său de YouTube, Faretti a spus că a avut imediat îndoieli în a oferi tânărului client mașina de performanță. Cu toate acestea, omul de afaceri nu a găsit suficiente motive pentru a-i refuza și a semnat contractul de închiriere, limitându-se la faptul că la avertizat pe băiat că aceasta este o mașină puternică care necesită anumite aptitudini pentru a fi condusă în siguranță.

Judecând după starea în care Corvette-ul a fost returnat parcului auto, șoferul nu a dat importanță sfaturilor. Sportcarul a fost implicat într-un accident grav, în urma căruia partea fronatlă a mașinii a fost complet distrusă, aripile din spate zgâriate, iar airbag-urile declanșate.

După examinarea tuturor pagubelor, Faretti a estimat reparația Corvette-ului la circa 20-25 de mii de dolari SUA!

https://youtu.be/NbDwMc_AseM?t=265