(VIDEO) Vezi cum arată cel mai negru Porsche 911 din lume și află cum se numește vopseaua cu care a fost finisat!

De Pavel   |  11 Iulie, 2022

Distribuie :

De-a lungul timpului, cele mai populare culori auto s-au dovedit a fi alb, negru și gri. Experții spun că, cu astfel de nuanțe, proprietarii de mașini nu vor avea probleme cu vânzarea ulterioară. Însă chiar și culorile obișnuite pot avea o nuanță unică.

Drept exemplu este acest Porsche 911, care poate fi numit cel mai negru din lume! Designerii japonezi de la atelierul Koyo Orient Japan au vopsit caroseria sportcarului cu vopsea Musou Black, care este considerată una dintre cele mai negre vopsele acrilice din lume.

Musou Black reflectă doar 0.6% din lumina care cade pe ea, absorbind-o practic în totalitate. Datorită acestui efect, se obține o culoare ultra-neagră. Porsche 911 Musou Black arată ca o mașină bidimensională, aproape lipsită de curbe și relief pe caroserie. 

Cu toate acestea, Varta black este încă considerată cea mai neagră vopsea din lume, care absoarbe 99.9% din lumina care cade pe ea. În 2019, un BMW X6 a fost vopsit în această culoare, după care a fost dur criticat din cauza că arată ca o simplă pată neagră pe asfalt.

Cert este faptul că proprietarii acestor mașini ar trebui să evite condusul pe timp de noapte, pentru că riscă să fie dur accidentați de cei car pur și simplu nu-i vor observa pe carosabil.

 

Recomandate:

Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric! - Photo
Noutăți
Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric!

Viitorul Volvo XC90, dotat cu un sistem de propulsie electric, a apărut într-o serie de imagini patentate. Potrivit unor zvonuri, denumirea noii generații ar putea fi EXC90.  x

Inna