(VIDEO) Vezi cum arată în 2021, o reprezentanță abandonată Lada din Franța!

De Pavel   |  2 Iunie, 2021

Distribuie :

Bloggerul auto Yaroslav Levashov, a publicat recent un material video filmat în estul Franței. În videoclipul său, bărbatul a surprins reprezentanță abandonată Lada, care a încetat să funcționeze acum câțiva ani.

Primele imagini și informații care vizau reprezentanța cu pricina, au apărut înca în 2017. La acea vreme, mai mult de 12 modele construite de AvtoVAZ, din diferiți ani de producție au fost găsite într-un dealer auto închis. În ultimii ani de funcționare, clădirea a fost deținută de un colecționar privat, pasionat de mașinile rusești.

Acum, după patru ani distanță, Yaroslav Levashov a decis să vadă cum arată în prezent mașinile practic abandonate. Majoritatea exponatelor sunt exemplare VAZ-2109 și 2110, precum și modele Niva care putrezesc sub cerul liber. Toate mașinile se prezintă cu piese lipsă, printre care: grile de radiator, capacele rezervoarelor, colane sau motoare. Una dintre mașini a fost chiar arsă!

Mai mult noroc au avut vehiculele care au rămas în interiorul showroom-ului. Însă chiar și așa, printre toate aceste mașini nu există nici măcare una care să se prezinte într-o stare măcar medie. La sfârșitul video-ului său, bloggerul a concluzionat că în ultimii patru ani, situația cu dealerul auto abandonat nu s-a schimbat spre bine. Astfel, putem spune că fosta reprezentanță s-a transformat într-un cimitir de mașini rusești.