(VIDEO) Vloggerii ruși au dezasamblat noul Land Cuiser 300 pentru a-i oferi o notă calității construcției

De Pavel   |  21 Octombrie, 2021

Distribuie :

Producătorii canalului de YouTube, Klubniy Service, au decis să dezasambleze cel mai căutat SUV al momentului pentru a vedea ce ascunde și a-i oferi o notă a calității și fiabilității. Așadar, în garajul rușilor a fost parcat noul Land Cruiser 300, iar specialiștii au pus mâna pe instrumente și s-au apucat de lucru.

Primul care s-a dat cu părerea a fost meșterul de tinichigerie, care a zis că noua generație nu esta mai rea decât cea precedentă, mașina poate fi dezasamblată ușor și asamblată la loc fără probleme. În continuare, a fost analizată partea frontală a mașinii, după care caroseria a fost despărțită de cadru pentru a vedea cum stau lucrurile la ”interior”.

Întreg procesul de dezasamblare a SUV-ului nipon și comentariile specialiștilor, care după părerea noastră au lăudat prea mult modelul, le puteți vedea în materialul video de mai jos.

Curând vom reveni și cu un articol care reflectă o altă parte a monedei, cea care dă pe față toate neajunsurile, calitatea prostă și materialele ieftine ale noului Land Cruiser 300.