(VIDEO) West Coast Customs a pregătit pentru Justin Bieber un Rolls-Royce care plutește în aer

De Pavel   |  4 Februarie, 2021

Distribuie :

Artistul canadian Justin Bieber, la fel ca multe alte celebrități, este cunoscută pentru pasiunea sa de a avea în proprietate mașini extravagante. Ultima sa achiziție este un Rolls-Royce Wraith, tunat radical de celebrul atelier american West Coast Customs. După toate modificările aplicate, prețul modelului de lux a crscut la 25 de milioane de dolari.

Printre mașinile neobișnuite pe care Bieber le-a condus anterior se numără: Ferrari 458 Italia, un Lamborghini Urus finisat în culoarea roz și un Fisker Karma cucaroseria cromată. Noul Wraith construit pentru Bieber, depășește cu mult extravaganța fostelor sale mașini, iar mulți internauți au observat că acesta seamănă cu conceptul electric 103ex prezentat în 2016.

Ca și în cazul conceptului, roțile acestui Rolls-Royce Wraith sunt ascunse după panourile de caroserie, iar jantele sunt ascunse sub suprapuneri. Pentru a crea un spațiu pentru rotirea roților, tunerii au făcut caroseria mai evazată, astfel că acum privind mașina, ai impresia că aceasta plutește în aer. Pe lângă asta, tunerii au regândit partea din față, modificând bara de protecție și prizele de aer, iar la posterior observăm stopurile în stilul modelelor Maserati.

x
x
x
x
x