Viitorul hypercar Lamborghini ținut de italieni în secret, a fost surprins în timpul testelor!

De Pavel   |  22 Iunie, 2020

Distribuie :

Hipercarul Lamborghini V12 Squadra Corse a fost fotografiat în timpul testelor desfășurate pe circuit. În acest moment nu se cunosc prea multe despre viitorul model, decât că acesta va fi asamblat într-un număr limitat și nu va se va putea deplasa pe drumurile publice.

Bolidul pregătit de divizia de motorsport Lamborghini Squadra Corse, reprezintă de fapt un Aventador SVJ complet reproiectat și pregătit pentru circuit. Vehiculul de performanță va păstra unitatea V12 aspirată natural de 6.5 litri volum, care potrivit unor surse a fost modificată radical. Se zvonește că motorul a devenit mai ușor, se poate tura până la 9.000 rpm, iar randamentul a crescut de la 770 la 830 de cai putere! 

Hipercarul de cale de la Divizia de motorsport Lamborghini Squadra Corse este un Aventador SVJ complet reproiectat. Aici, de asemenea, instalat "atmosferic" V12 6.5, cu toate acestea, se zvonește că unitatea este serios modernizat: în primul rând, masa sa este redusă, în al doilea rând, cutoff mutat la 9000 rpm, În al treilea rând, puterea a crescut de la 770 la 830 cai putere. Motorul este cuplat la o transmisie secventială secvențială Xtrac cu 6 rapoarte și un diferențial mecanic cu posibilitatea de prereglare.

Debutul lui Lamborghini V12 Squadra Corse, care cel mai probabil va fi organizat online, este planificată pentru vara acestui an.