Vloggerul rus care și-a dat foc propriului Mercedes-AMG GT 63 S, a stat în arest 6 zile

De Pavel   |  23 Noiembrie, 2020

Distribuie :

Celebrul vlogger rus Mihail Litvin, cunoscut pentru materialul video în care și-a dat foc propriului Mercedes-AMG GT 63 S, a fost reținut de forțele de ordine din Moscova. Totul s-a întâmplat în ziua în care tânărul și-a urcat mașina arsă pe platformă și a parcat-o în fața reprezentanței Mercedes cu mesajul ”Mulțumesc Mercedes pentru o deservire de calitate”.

Ulterior, la fața locului au ajuns oamenii legii, care l-au reținut pe Litvin pentru 24 de ore, sub strigătele și huiduiala fanilor care au venit să-l susțină. După un timp, bloggerul a postat pe Instagram un clip în care a declarat că a fost reținut pentru 5 zile. "Cinci zile, nu cinci ani", - a spus acesta și a promis să povestească despre incidentul produs în detalii pe canalul său de Youtube.

Acum, după ce a ieșit din arest, tânărul a publicat un filmuleț, așa cum promis, unde a menționat că a fost condamnat pentru două articole contravenţionale: organizarea acţiunilor nesancţionate în masă şi, împotrivirea ofițerilor de poliţie în timpul reținerii.

 

(VIDEO) Un blogger rus și-a dat foc propriului Mercedes-AMG GT 63S, sătul de multiplele defecțiuni ale mașinii
Bloggerul rus Mikhail Litvin a decis să scape de mașina sa un Mercedes-AMG GT 63S 4-door Coupe care pe piața din Rusia are un preț de 13 milioane de ruble, sau crca 147.000 de euro. Tâ
AutoExpert

 

Recomandate:

Ce ziceți dragi automobiliști? Bucuroși de noile prețuri la carburanți? - Photo
Sociale
Ce ziceți dragi automobiliști? Bucuroși de noile prețuri la carburanți?

Au răbdat cât au răbdat, și răpuși de probleme financiare grandioase, pentru a ieși din colapsul și deficitul de bani, unele companii petroliere au decis că ”e timpul să acționeze”.

Redactor AE