Volkswagen recheamă 56.000 de exemplare Golf 8 din cauza unei noi probleme de software

De Sergiu   |  12 Ianuarie, 2021

Distribuie :

Volkswagen a anunțat un recall pentru 56.000 de unități ale bestsellerului Golf 8 pentru a remedia probleme de software care afectează sistemul de infotainment și camera retrovizoarea mașinii.

Acțiunea afectează exemplarele care au fost realizate până în luna iulie 2020, a spus un purtător de cuvânt. El a adăugat că rechemarea nu poartă un caracter obligatoriu, ci voluntar. În urma anunțului, acțiunile Volkswagen au scăzut cu 1.6 %.

Nu e pentru prima dată când Volkswagen întâmpină probleme cu Golf 8. În luna mai 2020, constructorul a fost nevoit să pună pe pauză livrările noului modelului, după ce a descoperit că unele unități au o problemă la software, iar problema nu a putut fi remediată în timpi proximi.

Și lansarea noului electromobil de la Volkswagen a fost afectată de probleme cu software-ul. Dificultățile întâlnite de ID.3 au amânat debutul comercial al acestuia. Astfel, clienții aveau posibilitatea să procure noul EV, cu funcționalități limitate, urmând ca la o dată ulterioară, neconformitățile să fie înlăturate printr-un update de software.

Chiar și așa, în ciuda problemelor apărute, Golf și ID.3 au înregistrat vânzări impresionante pe parcursul anului precedent. Performanța pare și mai incredibilă, dacă ar fi să luăm în considerare reducerea capacității de producție, ce a avut loc ca urmare a pandemiei.

Volkswagen a stopat de urgență livrările noului Golf! Nemții au identificat o problemă de software în cazul unor unități
Volkswagen a decis suspendarea livrărilor noului Golf 8, după ce a identificat că unele exemplare se prezintă cu problme la nivelul software-ului. Constructorul german declară că problema a fost obse
AutoExpert

 

 

Recomandate:

Ce ziceți dragi automobiliști? Bucuroși de noile prețuri la carburanți? - Photo
Sociale
Ce ziceți dragi automobiliști? Bucuroși de noile prețuri la carburanți?

Au răbdat cât au răbdat, și răpuși de probleme financiare grandioase, pentru a ieși din colapsul și deficitul de bani, unele companii petroliere au decis că ”e timpul să acționeze”.

Redactor AE