Volvo publică primele imagini ale interiorului viitoului model electric EX90

De Pavel   |  19 Octombrie, 2022

Distribuie :

Volco prezintă primele imagini cu interiorul viitorului model electric EX90. Habitaclul vehiculului electric este confecționat exclusiv din materiale ecologice și reciclate, care vin să demonstreze că pot oferi clienșilor aceeali calitate premium.

În cele două fotografii observăm un element decorativ al bordului, care este confecționat din materialul ecologic ce poartă numele Nordico. Acesta este produs din PET-uri reciclate combinate cu alte materiale ecologice provenite din pădurile din Suedia și Finlanda. Volvo descrie acest material ca fiind unul „progresiv și avansat tehnic.” 

Scaunele viitorului EV vor fi tapițate cu un material sustenabil și ecologic, care este confecționat din ameste de lână. Salonul lui EX90 va putea fi personalizat în 7 configurații diferite. Potrivit mărcii, fiecare dintre aceste configurații oferă un caracter diferit al habitaclului, iar toate sunt inspirate de aspectele stilului de viață scandinav în combinație cu relația cu natura din această regiune. 

EX90 conține, în total, aproape 50 de kilograme de plastic reciclat și materiale pe bază bio, cea mai mare pondere de astfel de materiale văzută la un model al mărcii scandinave.

x
x