Nissan GT-R Nismo – în doar 2 secunde până la 100 km/h!

De AutoExpert   |  31 Iulie, 2013

Distribuie :

Nissan GT-R Nismo – în doar 2 secunde până la 100 km/h!

În urma discuţiilor purtate cu o sursă din cadrul mărcii Nissan, englezii de la Autoexpress au aflat că versiunea Nismo a lui GT-R va fi capabilă să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar două secunde. Sursa din cadrul mărcii japoneze susţinea că performanţa este posibilă datorită reducerii masei totale a modelului şi creşterii nivelului de putere a motorizării. Respectiva versiune a lui GT-R a fost dezvoltată în colaborare cu Williams Advanced Engineering, ai căror reprezentanţi spun că au avut suficient loc de îmbunătăţire a performanţelor.

Versiunea Nismo a lui GT-R va aduce odată cu debutul său şi un pachet aerodinamic din fibră de carbon, o evacuare modificată şi ornamente roşii. În urma modificărilor, modelul ar trebui să fie capabil să obţină un timp pe Nurburgring mai mic de şapte minute şi 18 secunde, atunci când va intra în vânzare în cea de-a doua jumătate a anului.

Oficialii de la Williams sunt responsabili şi de creaţia modelului Juke Nismo, echipa aducând un aport semnificativ la dezvoltarea respectivei versiuni.