A fost scoasă la vânzare o colecție din trei mașini exclusiviste arse în totalitate: Aston Martin Vantage, Porsche 911 Singer și BMW Z8

De Pavel   |  11 Noiembrie, 2020

Distribuie :

Pentru automobiliști o tragedie adevărată este o mașină arsă sau înecată. Iar dacă în cazul unui vehicul înecat proprietarii mai pot spera la o reparație, atunci când mașina arde în întregime, poți doar privi cu lacrimi în ochi acea grămadă de metal rămasă.

Cu toate acestea, pe site-urile de licitații auto, apar tot mai des mașini arse în totalitate. Cel mai recent exemplu, este o colecție formată din trei mașini exclusive care în stare satisfăcătoare ar costa o sumă destul de frumușică. Acestea au fost cuprinse de flăcări într-un garaj privat în care se afla o colecție alctuite din mai multe mașini rare.

Printre cele care au avut de suferit cel mai mult în urma incendiului se numără un Aston Martin V8 Vantage din 1970. Caroseria acestuia a ars integral, iar în imagini observăm doar jantele cu multe spițe care și-au păstrat forma.

x
x
x

 

Al doilea exemplar este un Porsche 911 Carrera 2 tunat de atelierul Singer Vehicle Design. Tunerii modifică vechile 911 în caroseria 964 contra sumei de circa 300.000 de dolari. Exemplarul care a suferit incendiul costă acum doar 2.100 de dolari, ce a rămas din el vedeți în poză.

Iar acest rar BMW Z8 produs în anul 2000, avea un preț de circa 160.000 de dolari, iar acum pe Copart se vinde cu 275 de dolari, doar din cauza că este încălțat într-un set de jante Alpina, care ar putea fi restaurate.

Cine va risca să cumpere aceste vehicule ne este greu să vă spunem, însă cu siguranță ar putea face cea bani pe piesele sau elementele de caroserie care nu au reușit să fie distruse complet de incendiu.