Află cât te costă lunar chiria unui Koenigsegg CCXR Trevita! Doritorii vor trebui să achite un depozit de 650.000 de dolari

De Pavel   |  31 Octombrie, 2020

Distribuie :

Compania californiană, Luxury Lease Partners, a introdus în ofertă posibilitatea de închiriere a unuia dintre cele două hypercaruri Koenigsegg CCXR Trevita existente. Clienții vor trebui să achite lunar o taxă de 24.000 de dolari, iar suplimentar se va percepe și un depozit în valoare de 650.000 de dolari SUA.

În întreaga lume, există doar două exemplare Koenigsegg CCXR Trevita. Unicitatea hypercarului suedez, care a debutat în 2018, constă în faptul că acesta folosește o caroserie și piese confecționate din fibră de carbon pubverizată cu pulbere de diamant. Inițial, constructorul a planificat să asambleze trei modele a hypercarului, însă din cauza complexității producției pulberei de diamant, au fost produse doar două unități.

Koenigsegg CCXR Trevita este echipat cu o unitate V8 de 4.8 litri volum cu două turbocompresoare, capabilă să dezvolte 1.018 CP! Motorul este cuplat la o transmisie robotizată cu șapte rapoarte și dublu ambreiaj. În aceste condiții, CCXR Trevita este capabil să accelereze de la 0-100 km/h în 2.8 secunde, iar viteza maximă atinge pragul de 400 km/h.

Hypercarul unic poate fi închiriat pentru o perioadă maximă de un an. Taxa lunară va fi de 24.000 de dolari, astfel că costul total al chiriei anuale va fi de 2.1 milioane de dolari. Totodată, Luxury Lease Partners nu specifică dacă CCXR Trevita va putea fi răscumpărat integral după expirarea termenului de închiriere. În 2018, costul unui Koenigsegg CCXR Trevita atingea suma de 4.8 milioane de dolari.

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
Bugatti în rate: Află cât trebuie să achiți lunar atunci când decizi să cumperi un Chiron în leasing!
Tot mai mulți șoferi din țara noastră aleg să-și procure un automobil relativ nou în rate. Fie vorba de credit sau leasing, această metodă îți oferă posibilitatea să ai mașina dorită imedi
AutoExpert