Avem nevoie de ajutorul tău, în recondiționarea acestui BMW E24 635 CSi, AC Schnitzer S6

De Redactor AE   |  14 Septembrie, 2020

Distribuie :

Salutare dragi pasionați auto! Acest subiect este dedicat în totalitate vouă, celor îndrăgostiți de mașinile vechi, ”care nu se mai produc” și pe care le întâlnești atât de rar pe meleagurile acestei țări uitate de mulți! 

Lăsând la o parte nostalgia, venim cu anunț care sper să vă placă la fel de mult, pe cât v-a încâtat și prima postare cu 635-ul ajuns în Moldova. Vă spuneam că bavareza rămâne în țară pentru a beneficia de un tratament intensiv, care să o scape de rugină și să îi readucă frumusețea de altădată. Este irezistibilă și astăzi, vă spun pe cuvânt, să o vezi în fiecare dimineață și în fiecare seară, îți face ziua mai bună. 

Însă este loc de mai bine de atât, mai ales că, cu acest scop a și venit în Moldova, pentru a fi recondiționată. Din experiența noastră anterioară cu Audi V8 (proiect la care nu s-a renunțat de altfel) am ajuns la concluzia că nu avem în țara noastră ateliere dedicate, unde să lași mașina cu încredere maximă și să beneficiezi de cele promise în totalitate. 

Cu regret, nivelul de pregătire al unor specialiști este sub nivelul așteptărilor, astfel că am decis să acceptăm provocarea de a face totul cu propriile forțe. O recondiționa noi, așa cum știm mai bine, cu maximă dedicație și respectând absolut toate standardele de calitate, astfel încât să nu își piardă statutul de vehicul istoric. Trust me, nu dăm cu bățul în baltă. 

Să știți că nu a fost o decizie ușoară și poate nici cea mai inspirată, dar cu siguranță că este una corectă. Iar voi, abonații AutoExpert.md, veți putea urmări acest proces îndeaproape. Astfel vă putem răsplăti fidelitatea în cel mai frumos mod, pentru cele peste 1.000.000 de accesări acumulate în luna August (salutări cordiale colegilor). 

Și uite că avem nevoie de ajutorul tău! Echipa de lucru a fost formată deja, știm ce avem de făcut, avem resursele necesare, avem pasiune, avem dorință, avem voință, dar...ne lipsește spațiul! 

Pentru că mașina asta merită tot ce e mai bun, nu putem vorbi despre o abordare corectă dacă ne înghesuim într-un spațiu de 6 pe 3. Este nevoie de ceva mult mai mare, curat, bine iluminat și accesibil, unde de ce nu, să puteți veni și voi în vizită! 

Așadar, te rugăm să dai sfoară-n țară, AutoExpert.md caută spațiu pentru recondiționat Șasele, iar noi în schimb vă promitem update-uri frecvente și poze de calitate din culise! Surprizele nu se încheie aici, urmează și pentru fanii Audi câteva subiecte fierbinți, însă despre toate, câte puțin, veți afla în curând. 

Te rugăm, distribuie anunțul, poate că îi găsim acoperiș cât mai devreme. 

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x

P.S. Primile intervenții, de maximă necesitate au fost efectuate deja, țin de răcirea motorului și de buna funcționare a acestuia și sunt...temporare. Chiar dacă am ales ce-i mai bun pe piață, cum am spus anterior, sunt doar temporare, pentru că tindem spre OE sau OEM. 

BMW 635CSi AC Schnitzer S6 a ajuns în Moldova pe propriille roți după 27 de ani petrecuți în garaj!
Cu o deosebită plăcere, vreau să vă prezint istoria acestui frumos BMW Seria 6, în caroseria E24, produs în 1982, în versiunea 635CSi și modificat de AC Schnitzer, care iat
AutoExpert