Bentley anunță o nouă versiune exclusivistă! Se numește Continental GTC Mulliner și va fi dezvăluită pe Riviera Franceză

De Sergiu   |  31 Iulie, 2020

Distribuie :

Puține locuri s-ar potrivi mai bine debutului unui Bentley ca St Tropez. Mașinile mărcii se integrează armonios cu peisajele marine și clima mediteraneană. Mai ales când vine vorba de un Mulliner.

Producătorul știe asta, așa că s-a decis să prezinte versiunea Continental GTC Mulliner pe Riviera Franceză. Modelul va primi o serie de adiții de la divizia specială a celor de la Bentley. În primul rând, e vorba de noua grilă, numită ”Double Diamond”, prize de aer laterale unice și jante personalizate de 22 inch. Dar asta nu e tot! Caroseria va putea fi vopsită într-o paletă de tocmai 88 culori.

Interiorul este finisat în așa numitul sistem ”Diamond-in-Diamond”. Acesta este realizat cu ajutorul a 400 mii de cusături, câte 712 pentru fiecare desen romboidal prezent în mașină! Interiorul mai vine cu o combinație imensă de inserții de lemn în diferite culori și reliefuri, care sunt iarăși 88! Clienții mai pot comanda, opțional, un sistem audio optimizat, cu tocmai 18 difuzoare împreună cu un amplificator de 2200 W.

Mașina e echipată cu un motor de 4.0 litri volum V8, twin turbocharged ce realizează un sprint 0-100 km/h  în doar 4.1 secunde, iar viteza maximă e de 318 km/h.Vârful de gamă va fi un W12 ce crește performanța: 0-100 km/h în 3.7 secunde și 333 km/h maximi.

Modelul va fi lansat pe proprietatea hotelului de lux Cheval Blanc din St Tropez în cadrul Bentley Summer Tour vara aceasta.

Iar acum puțină istorie! Ce înseamnă, de fapt un Bentley cu terminația ”Mulliner”? Pentru Bentley, aceasta înseamnă posibilitatea unei configurări unice a interiorului și exteriorului mașinii. Practic, fiecare trăsătură vizuală poate fi modificată după placul clientului, în orice culoare acesta dorește. Mulliner a început ca o companie distinctă cu o istorie de câteva secole, specializată la început în confecționarea șeilor, iar mai apoi a trăsurilor la comandă. În secolul XX, compania era specializată în modificarea mașinilor britanice. Iar acum, aceasta este ramura exclusivistă a producătorului britanic.

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x

 

 

Recomandate:

Zvonuri: Toyota ar fi sistat dezvoltarea și producția motoarelor V8 - Photo
Noutăți
Zvonuri: Toyota ar fi sistat dezvoltarea și producția motoarelor V8

Presa niponă scrie că constructorul Toyota a oprit dezvoltarea și producția motoarelor V8, astfel că viitorii clienți a noii generații Lexus LC, se vor mulțumi doar cu unități V6 turbo.În co

Pavel
(VIDEO) Lexus LS400 versus Mercedes-Benz W140! Află cine va fi mai rezistent într-un impact frontal - Photo
Diverse
(VIDEO) Lexus LS400 versus Mercedes-Benz W140! Află cine va fi mai rezistent într-un impact frontal

Producătorii canalului de Youtube, ddKaba, au organizat o serie de crash teste în care cu ajutorul unei catapulte speciale ciocnesc frontal două vehicule. Într-unul dintre aceste teste au

Pavel
Acest Dodge Challenger din 1970, vedeta filmului 2 Fast 2 Furious, a fost scos la vânzare - Photo
Diverse
Acest Dodge Challenger din 1970, vedeta filmului 2 Fast 2 Furious, a fost scos la vânzare

Exemplarul s-a păstrat într-o condiție de invidiat

Sergiu
Audi RS4 Avant îl așteaptă zile grele. BMW a confirmat oficial noul M3 Touring - Photo
Noutăți
Audi RS4 Avant îl așteaptă zile grele. BMW a confirmat oficial noul M3 Touring

Audi RS4 Avant și Mercedes-AMG C63 Estate au primit în sfârșit un răspuns din partea bavarezilor. Oficialii din Munchen tocmai au confirmat zvonurile despre producția primului M3 Tour

Redactor AE