Cât costă cel mai ieftin Porsche din Moldova și ce model este acesta?

De Redactor AE   |  12 August, 2020

Distribuie :

Că ești fan Porsche, îți dorești un sportcar accesibil sau doar vrei să faci impresii, oricând poți consulta site-urile de anunțuri auto pentru a-ți estima posibilitățile. Același lucru l-am făcut și noi, eram curioși să aflăm care este cel mai ieftin Porsche din Moldova. 

”Cât costă cel mai accesibil sportcar produs de germanii din Stuttgart și, totodată, cât costă chiar cel mai ieftin Porsche, de vânzare în Moldova?” Răspunsul la prima întrebare s-a dovedit a fi un model Porsche Boxster în prima sa generație (caroseria 986), asamblat în 2003, practic ultimii ani de producție. Iar asta ar însemna că și motorul său de 2.7 litri, cu șase cilindri de tip boxer, dezvoltă circa 228PS, în ultima sa versiune. 

Unii pasionați ai mărcii și în special al modelului dat, insistă că Boxster este chiar mai sportcar decât un 911, și asta deoarece are motorul amplasat pe mijloc, ceea ce ar trebui să-i confere (greu de afirmat, dar și de contrazis) o manevrabilitate și precizie maximă. Cert este că prețul de aproape 10.000 de euro poate fi o investiție bună pentru un pasionat care-și dorește cu tot dinadinsul să pășească în lumea Porsche. 

x
x
x
x
x

Însă există un bilet și mai ieftin! Un model de Porsche, care este văzut tot mai des în accidente cumplite, depășiri periculoase și în general, este asociat cu stil de condus maniacal: Cayenne. 

Un exemplar din prima generație Porsche Cayenne, cu volanul pe dreapta, produs în 2005 și echipat cu un motor pe benzină, poate fi al tău pentru 3.400 de euro! Nu foarte mult, dacă ne gândim la imaginea brandului, doar că acest automobil vine la pachet cu cel puțin un clișeu, e Porsche Cayenne și e cu volanul pe dreapta! 

x
x
x

Disclaimer: Așa cum în acest subiect, nu se urmărește nici un fel de plasare de produs (reclamă) am preferat să nu dăm link activ la cele două anunțuri. Mulțumim pentru înțelegere. 

 

Recomandate:

Prețul benzinei și motorinei coborară sub pragul de 25 de lei! ANRE vine cu explicații - Photo
Sociale
Prețul benzinei și motorinei coborară sub pragul de 25 de lei! ANRE vine cu explicații

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică anunță că atestă în continuare o descreștere a cotațiilor Platts atât la benzină, cât și la motorină, fapt care se reflectă

Pavel
Vezi cum arată acest Porsche 911 Turbo care se laudă cu un parcurs de peste 1 milion de kilometri! - Photo
Noutăți
Vezi cum arată acest Porsche 911 Turbo care se laudă cu un parcurs de peste 1 milion de kilometri!

Angajații atelierului de tuning Apex Motorsport au povestit pe rețelele sale de socializare istorioara unui Porsche 911 Turbo deosebit. Proprietarul mașinii sport vine în mod regulat l

Pavel
Un alt sector al drumului Chișinău-Orhei-Bălți a fost dat în exploatare - Photo
Sociale
Un alt sector al drumului Chișinău-Orhei-Bălți a fost dat în exploatare

Administrația de Stat a Drumurilor (ASD) afirmă că încă un sector de drum al traseului R6 Chișinău-Orhei-Bălți (traseul care unește localitățile Ratuș, Bănești și Prepelița) a fost dat &ici

Inna
MAI a pregătit o listă de recomandări pentru a face față deconectărilor de energie electrică - Photo
Sociale
MAI a pregătit o listă de recomandări pentru a face față deconectărilor de energie electrică

La momentul actual, Republica Moldova se confruntă cu o serie de provocări majore în ceea ce ține de furnizarea energiei electrice. După ce ne-am confruntat cu mai multe probleme în trafic

Inna