Cel mai puternic Golf 7 R din Moldova, are 580 de CP și tocmai a fost scos la vânzare!

De Redactor AE   |  15 Septembrie, 2020

Distribuie :

Nu este un bolid exotic, dar cu siguranță că poate crea probleme multor sportive de renume. Și asta pentru că Golf-ul având un motor de numai 2.0 litri volum, poate pune pe roți performanțe demne de sportcar-uri cu motoare V8!

Lista de modificări și piese schimbate pentru ca unitatea în patru cilindri să dezvolte tocmai 580 de cai putere și 740 Nm de cuplu motor este impresionantă! Dar și mai impresionant este faptul că rezerva de fiabilitate practic a fost recalculată, așa cum potențialul maxim al acestui motor este de 750 CP și 1.000  Nm de cuplu motor!

Cum a fost posibil? Prin înlocuirea componentelor interne ale motorului, cu o nouă galerie de admisie RPC Motorsport R600, soft dedicat, injectoare duble, pompă de benzină, Walbro 525 Hellcat, injectie de metanol pe fiecare cilindru AEM, un nou intercooler APR, turbosuflanta de capacitate sporită, bobine de inducție APR, boost controller Cortex, wastegate TIAL, evacuare AWE, controller injecție TORQBUTE Pm4 și multe, multe altele. 

Evident că prin modificări a trecut și transmisia, cutia de viteze este acum în varianta Stage 4 și rezistă până la 850 Nm de cuplu motor. Prin îmbunătățiri a trecut și sistemul de frânare, primind componente de la ECS Tuning, jante ultraușoare TSW, anvelope cu aderență sporită Michelin Pilot Sport 4, etc. 

Ce să mai, o groază de bani investiți! Dar, ca și oricare alt proiect, tot ce începe frumos, se sfârșește la fel de frumos și uite că proprietarul a decis să-și vândă racheta pe patru roți. 

Cât costă vedeți în anunț, dacă merită sau nu decide fiecare pentru el, cert este că un alt Golf 7R de asemenea performanțe, în Moldova nu găsești!

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x

 

 

Recomandate:

Alpina B3 Sedan este cea mai fresh alternativă pentru viitorul BMW M3! - Photo
Noutăți
Alpina B3 Sedan este cea mai fresh alternativă pentru viitorul BMW M3!

Noile generații BMW M3 și M4 sunt gata de lansare. Despre asta ne-au vorbit pozele teaser și imaginile spion de mai devreme. Și nu le-am văzut doar noi, ci toată planeta, iar reacțiile publicului

Redactor AE
(VIDEO) Vezi momentul în care un motor diesel extrem, turat la maxim explodează în timpul testelor - Photo
Diverse
(VIDEO) Vezi momentul în care un motor diesel extrem, turat la maxim explodează în timpul testelor

Iată ghinionul unei echipe ce testa un motor diesel extrem de potent (aproape 3.000 CP din spusele organizatorilor) ce a avut parte de o surpriză neplăcută. Chiar dacă și-au atins obiec

Sergiu