Ford a publicat prima imagine cu viitorul F-150 pur electric

De Pavel   |  18 Septembrie, 2020

Distribuie :

Ford a publicat primul teaser cu viitorul pick-up 100% electric F-150. În imaginea sumbră, reușim să deslușim doar partea frontală a vehiculului, care va urca în curând pe banda rulantă a uzinei Rouge Electric Vehicle Center din Dearborn, priectată special pentru asamblarea EV-urilor.

Versiunea electrică a celui mai vândut pick-up de pe planetă, va primi un capac special pentru grila radiatorului care integrează un design tridimensional. Luminile de zi sunt combinate cu o bandă luminoasă, iar prin părți se regăsesc blocurile optice LED, de dimensiuni modeste. De fapt, banda luminoasă seamănă mult cu optica modelelor Rivian, în dezvoltarea cărora Ford a investit anterior o jumătate de miliard de dolari.

Judecând după imagine, multe dintre elementele frontale au fost împrumutate de la obișnuitul Ford-150, de ultimă generație. Pickup-urile se prezintă cu aceeași formă a aripilor, oglinzilor retrovizoare, dar și a reliefului capotei. 

Din păcate, în acest moment nu există informații oficiale despre sistemul de propulsie. Cu toate acestea, anterior, Ford a asigurat că versiunea EV va deveni cea mai puternică din toată istoria modelului F-150. Se presupune că vehiculul va fi echipat cu două motoare electrice cu o putere totală de peste 450 CP.