Iată primele imagini oficiale cu Aurus Komendant, SUV-ul lui Putin în versiunea de serie

De Sergiu   |  18 August, 2020

Distribuie :

Surse oficiale au dezvăluit look-ul noului SUV de lux rusesc, Aurus Komendant. Institutul NAMI, ce se ocupă cu proiectarea mașinilor  încă din perioada sovietică este dezvoltatorul noului  SUV.

Informația prezentată se referă deja la mașina de serie, internauții având în premieră ocazia să vizualizeze aspectul mașinii. Din ce știm până acum, exteriorul e similar cu pozele spion surprinse anterior. Designul general al SUV-ului de lux urmează cele mai bune tradiții ale liniei de aspect a companiei rusești, fiind observate note similare cu limuzina Senat. În special, pe parte frontală iese în evidență grila verticală cu aspect ostentativ, inserții cromate și prizele de aer impozante. Aceeași filozofie este prezentă și în spate, unde aspectul solid este consolidat de blocurile optice de dimensiuni generoase și terminațiile eșapamentului realizate în profil pătrat.

La baza SUV-ului de lux stă aceeași platformă ca și la limuzinele Senat, utilizând un șasiu comun, și propulsorul V8 pe benzină de 4.4 litri volum ce oferă 598 CP și 880 Nm în combinație cu o cutie de viteze automată în nouă rapoarte suplinită de compania rusească Kate la care se adaugă și un motor electric. SUV-ul va avea o gardă la sol generoasă, de 200 mm.

Data prezentării oficiale ale Komendant nu se cunoaște încă, dar se susține că acesta nu va fi disponibil pe piață mai devreme de 2022. SUV-ul va fi produs în Rusia la uzina Ford Sollers.

x
x
x
x