La Sîngerei un BMW s-a izbit violent într-un copac! Șoferița de la volan a decedat iar alți doi pasageri au fost spitalizați

De Pavel   |  20 Ianuarie, 2021

Distribuie :

Șoferița unui BMW a decedat, iar pasagerii acestuia au fost grav răniți, după ce sedanul bavarez s-a izbit cu viteză într-un copac. Impactul a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 15:46, în apropiere de satul Copăceni, raionul Sîngerei.

Potrivit datelor preliminare, în accident a fost implicat un BMW, la volanul căruia se afla o femeie. Într-un moment dat, șoferița a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu și s-a izbit violent într-un copac de pe acostament.

În urma impactului, mașina a fost făcută zob, femeia de la volam a decedat pe loc, iar doi pasageri au fost transportați al spital, unul dintre care se află în comă.

La fața locului au intervenit câteva ambulanțe și un echipaj de descarcerare.

(UPDATE) 17:29 
 Contactată de AutoExpert.md, 
ofițerul de presă al IP Sîngerei, Ina Moscaliuc, a informat că la fața locului s-a deplasat conducerea IP Sîngerei și grupa operativă în plină componență, unde în cadrul cercetării cazului s-a stabilit că, conducătorul mijlocului de transport de model BMW, o tânără de 20 de ani domiciliată în raionul Rîșcani, deplasându-se pe traseul R6 în direcția or. Sîngerei, nu s-a isprăvit cu conducerea mijlocului de transport și a derapat de pe traseu ciocnindu-se într-un copac. În urma impactului șoferița BMW-ului, a decedat la fața locului, iar pasagerii, doi bărbați ambii au fost transportați la spital cu grave leziuni corporale