Lamborghini înregistrează noi performanțe! Record de livrări în luna septembrie

De Sergiu   |  10 Octombrie, 2020

Distribuie :

În vremuri de criză, unii constructori auto reușesc totuși să înregistreze noi performanțe, oricât de incredibil n-ar părea acest fapt. Ultima perioadă a fost extrem de fructuoasă și pentru Lamborghini, ce a anunțat  un record pentru luna trecută, cu 738 de mașini distribuite clienților. Per total, al treilea trimestru al anului 2020, a însemnat pentru producătorul  italian alte 2.083 de unități livrate.

„Sunt foarte mândru de aceste rezultate: afirmă munca excelentă pe care am făcut-o de-a lungul anilor, menținându-ne poziția de brand extrem de ambițios,  dorit și robust ”, a declarat CEO-ul Stefano Domenicali. „Echipa noastră a depășit un moment de incertitudine semnificativă cu o mare flexibilitate, previziune și disponibilitate de a reacționa. Am experimentat noi modalități de a ne conecta cu clienții și, continuând în același timp efortul nostru de a atinge noi obiective cu o viziune clară de viitor: o caracteristică distinctivă a Lamborghini. ”

Doar în ultimele luni, modelele Sian Roadster și Essenza SCV12. De asemenea, constructorul și-a concentrat și mai mult eforturile pe cercetare. Lamborghini lucrează la mai multe concepte concomitent la momentul actual. Alte două evenimente extrem de importante au marcat recent performanțele acestuia: în iulie, a fost asamblată SUV-ul Urus cu numărul 10.000, iar în septembrie, aceeași bornă a fost atinsă și de supercarul Aventador.

Lamborghini a construit modelul Urus cu numărul 10.000! Mașina aniversară a fost comandată de un client din Rusia
Din februarie 2018 și până în prezent, Lamborghini a reușit să asambleze un număr însemnat de SUV-uri Urus de tocmai 10 mii unități! De fapt, dacă ar fi să analizăm istoria brandului
AutoExpert
Cifră rotundă: Lamborghini a asamblat 10.000 de exemplare ale supercarului Aventador
La nici două luni după Urus, și modelului Aventador i-a fost hărăzit să atingă o etapă importantă în istoria deja venerabilă de nouă ani de prezență pe linia de asamblare din Sant&rsqu
AutoExpert