Noi informații în cazul accidentului de azi dimineață din raionul Hîncești: A decedat șoferul taximetrului

De Sergiu   |  11 Ianuarie, 2021

Distribuie :

Noi detalii despre accidentul din această dimineață au devenit disponibile. Astfel, poliția a emis un comunicat, în care informează că șoferul taximetrului de marca Dacia a decedat la spital din cauza traumelor primite în timpul accidentului:

”Anunțăm cu regret că, în urma traumelor primite în accidentul care a avut loc în dimineața zilei de astăzi, în apropiere de satul Bozieni, a decedat șoferul automobilului Dacia.

Acesta avea 34 de ani și se afla în automobil împreună cu fratele său de 31 de ani, care la acest moment se află internat în spitalul raional Hîncești.”

Polițistul în vârstă de 29 de ani care a decedat în dimineața acestei zile, activa în Inspectoratul General al Poliției de Frontieră din 2011. Acesta a lăsat în urmă soția și trei copii minori.

Știrea inițială:

Un polițist de frontieră a decedat, în urma unui grav accident în raionul Hîncești, cu implicarea unui taximetru
Un grav accident, soldat cu decesul unui tânăr de 29 de ani a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07.00 pe traseul Chișinău – Cimișlia în apropiere de local
AutoExpert

Deschide.md informează că alte două accidente au avut loc pe traseul Chișinău-Hîncești din cauza condițiilor meteo și vitezei.

 

Recomandate:

Ce ziceți dragi automobiliști? Bucuroși de noile prețuri la carburanți? - Photo
Sociale
Ce ziceți dragi automobiliști? Bucuroși de noile prețuri la carburanți?

Au răbdat cât au răbdat, și răpuși de probleme financiare grandioase, pentru a ieși din colapsul și deficitul de bani, unele companii petroliere au decis că ”e timpul să acționeze”.

Redactor AE