Proiect semnat de tunerii din România: Mercedes-Benz G-Class primește o doză de stil și rafinament

De Sergiu   |  29 Decembrie, 2020

Distribuie :

Marius Designhaus, primul atelier de tuning din România ce se specializează exclusiv pe modificarea mașinilor de lux a decis să-și cerce puterile cu preferatul tuturor tunerilor - Mercedes-Benz G-Class. 

Omul din spatele conceptului, Marius Dumitrașcu, a decis să-i ofere consacratului SUV al germanilor un boost de rafinament și eleganță, dar și o prestanță mai impunătoare, și de ce nu, agresivă. Proiectul a fost botezat MD 2, o trimitere la inițialele fondatorului, dar și cifra ce menționează că creația este a doua din portofoliul tunerului. 

Pentru că G-Class-ul are și așa o umplutură potentă sub capotă, toate modificările s-au axat pe remodelarea aspectului fizic al SUV-ului. Prezența impunătoare-i este asigurată de aripile noi, mai late, ce au o formă mai pompoasă, dar și o capotă proeminentă. O bară de protecție complet redesenată pe față cu incizii mărginite de aplicații din fibră de carbon fascinează privirile, iar posteriorul a primit un nou difuzor de aer. Arcadele roților au fost lărgite, iar inserțiile de carbon continuă într-o linie fluidă către bara de protecție.

O serie de elemente decorative din material negru, lucios contrastează cu zonele argintii ale mașinii. De la nivelul montanților și până la acoperiș, SUV-ul este de asemenea, nuanțat în negru. Și pentru că în cazul unui tuning, fiecare detaliu contează, o multitudine de elemente sunt personalizate cu sigla companiei, printre cele mai însemnate numărându-se capacul roții de rezervă și jantele. Acestea din urmă au fost proiectate de specialistul român, fiind dimensionate la 22 inci.

x
x
x
x
x
x
x
x

După cum am menționat, acesta nu e primul proiect al tunerului român. Cu vreo trei luni în rumă, vă informam depsre conceptul debutant al acestuia, un Lamborghini Urus cizelat pe exterior.

Lamborghini Urus, cizelat de tunerii din România! Află ce modificări i-au fost aduse
Iată un Lamborghini Urus într-o nouă interpretare inedită semnată de un atelier de tuning de peste Prut. După ani de experiență în modificarea mașinilor, Marius Dumitrașcu, omul din spatel
AutoExpert