Toyota a prezentat Camry Hybrid facelift, cu mici modificări de design și un pachet mai larg de tehnologii de siguranță

De Pavel   |  23 Noiembrie, 2020

Distribuie :

Fanii Toyota au motiv de bucurie. Constructorul japonez a prezentat noul Camry Hybrid facelift, care a primit mici îmbunătățiri estetie la exterior și interior, dar și un pachet generos de sisteme de siguranță.

Pima care merită menționată este desigur grila frontală, ușor retușată și un splitter puțin modificat. Acum, Camry Hybrid va putea fi livrat cu jante noi de 17 sau 18 inch, iar caroseria va putea fi comandată în nuanța Depp Metal Grey.

La capitolul interior, Camry Hybrid facelift se laudă cu un display repoziționat de 9 inch, care proiectează sistemul de infotainment, ce acum oferă o reacție mai rapidă la comenzi și devine compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto. Clienții vor putea bifa o tapițerie din piele neagră sau bej, iar accesoriile de interior vor fi oferite în două variante: Black Engineered Wood sau Titanium Line Pattern.

În tandversiunea de bază, Toyota Camry facelift va fi echipat cu sistemul de siguranță Pre-Collision System, care include o funcție nouă capabilă să detecteze mașinile din față. La fel au fost adăugate sistemele Emergency Steering Assist și Intersection Turn Assistance.

Pe lista de opționale, Toyota a adpugat un cruise control adaptivite inteligent care setează singur viteza de mers în funcție de valoarea indicată de semnele de circulație. Totodată, acesta va implica funcția Curve Speed Reduction.Oficialii Toyota declară că a fost îmbunătățită și funcția Lane Trace Assist.

Motorizarea lui Camry Hybrid nu a primit nici o modificare, astfel că în continuare este reprezentată de un sistem hybrid care are la bază o unitate de 2.5 litri volum, care dezvoltă 218 cai putere.

Noua Toyota Camry Hybrid facelift va începe a fi comercializată pe piața din Europa de Vest în următoarele săptămâni.

x
x
x
x
x
x
x
x
x