(VIDEO) Porsche Taycan a înregistrat un nou record Guinness. Află despre ce performanță merge vorba

De Sergiu   |  10 Februarie, 2021

Distribuie :

Cu ceva timp în urmă, vă informam despre un record impresionant înregistrat de Porsche Taycan - cel mai lung derapaj controlat realizat de un vehicul pur electric. Cu acea ocazie, electromobilul a parcurs în drift 42,171 km!

Setea de a fi primii a nemților nu s-a oprit însă aici! Iată deci că aceștia prezintă lumii întregi o nouă realizare marca Porsche Taycan. Acum echipa și-a cercat norocul pentru a doborî un record ce s-a dovedit imun la încercările altora timp de peste șapte ani. Ne referim aici la cea mai mare viteză atinsă de un autovehicul în interiorul unei încăperi.

Cei de la Porsche au purces în manieră metodică la pregătirea tuturor celor necesare pentru a obține succesul. Pentru început, s-a pregătit cea mai performantă versiune a EV-ului - Turbo S, la volanul căruia se afla pilotul de curse Leh Keen. În continuare a fost aleasă una din cele mai mari construcții din lume după suprafață, ce este localizată în orașul New Orleans, Louisiana, SUA. 

Având combinația câștigătoare asupra sa, Taycan-ul a reușit să doboare precedentul record (140 km/h) din prima încercare, vehiculul înregistrând o viteză maximă de 165 km/h. Vedeți  mai jos întreaga performanță înregistrată de model.