(VIDEO) Vezi cum arată una dintre cele mai extravagante Honda Civic din țară și ce modificări ascunde!

De Pavel   |  26 Septembrie, 2022

Distribuie :

Cu siguranță, cei care obișnuiesc să vină la evenimentele auto din țară au reușit să observe această Honda Civic. Mașina se deosebește din mulțime pin design-ul său de la exterior, unde vedem o culoare galbenă aprinsă și o livree specială, dar ce ascunde sub capotă și cine este proprietarul?

Redacția AutoExpert a găsit proprietarul, i-a dat câteva întrebări și a filmat și fotografia mașina din cele mai bune unghiuri.

Sub capotă se ascunde celebru motor marca Honda K24, de 2.4 litri volum, aspirat natural. Fanii Honda știu cât de apreciate sunt motoarele K-Series, iar cei care au avut mai puțină interacțiune cu constructorul nipon, ar trebui să știe că e un motor care odată instalat într-un Civic, îți oferă senzații maxime, cu un buget relativ accesibil și modificări minime. 

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x

 

Pe lângă asta, mașina a fost dotată cu amortizoare reglabile BC Racing, brațe reglabile Hard Race, bare de rigidizare, frâne Proma, un instrumentar de bord preluat de pe Honda S2000 și un body kit Pandem. Tot aici menționăm farurile cu lentile Denji și un eleron din carbon APR.

În continuare vă invităm să vedeți un scurt videoclip și să savurați din fotografiile acestei mașini deosebite care cu siguranță întoarce priviri în trafic.